Головна Новини Світ Азія На Тайвані помер семирічний хлопчик, якого жорстоко кидали 27 разів на тренуванні з дзюдо
commentss НОВИНИ Всі новини

На Тайвані помер семирічний хлопчик, якого жорстоко кидали 27 разів на тренуванні з дзюдо

Дитина знаходилася у вегетативному стані після крововиливу в мозок, що став наслідком жорстокості та халатності тренера

30 червня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

На Тайвані помер семирічний хлопчик, якого 27 разів кидали на підлогу під час тренування з дзюдо. Батьки маленького Вей Вея вирішили  відключити його від апарату життєзабезпечення після 70 днів перебування дитини в комі, повідомили з посиланням на тайванські ЗМІ в службі новин BBS.

На Тайвані помер семирічний хлопчик, якого жорстоко кидали 27 разів на тренуванні з дзюдо

Хлопчик помер після жорстокого тренування по дзюдо, фото з відкритих джерел

Трагічне для малюка тренування сталося ще 21 квітня. Успішний в навчанні, спортивний школяр сам попросився у батьків займатися дзюдо. Дивно, але жорстоке тренування сталося під наглядом дядька хлопчика, який зняв його на відео в класі, щоб показати наочно — дзюдо не підходить для племінника.

Під час тренування Вей Вея кілька разів кидав старший учень дзюдо. На відео чутно, як Вей кричить, але тренер наказує йому встати і каже старшому хлопчику продовжувати "жбурляти" малюка, поки сам "інструктор" не починає піднімати та кидати дитину. У якийсь момент Вей Вей стає занадто слабкий, щоб самостійно встати, але це не заважає тренеру ще кілька разів жбурнути дитини на підлогу. У якийсь момент хлопчика рве, але "навчання" не припиняється. Малюк втрачає свідомість, в той час, як тренер звинувачує його у брехні. Попри те, що під час занять були присутні кілька дорослих, жоден з них не втрутився в те, що відбувається, оскільки за стародавніми тайванськими культурними нормами необхідно проявляти повагу до вчителя, щоби він не робив.

Хлопчик же впав у кому відразу після тренування (крововилив в мозок) і 70 днів перебував на апараті життєзабезпечення. У вівторок о 21:00 лікарня Фен'юань оголосила, що кров'яний тиск хлопчика і частота серцевих скорочень падають. Після того, як лікарі поговорили з його сім'єю, вони погодилися відключити систему життєзабезпечення.

За повідомленням місцевого новинного сайту Taipei Times, тренеру хлопчика, якому під шістдесят, було пред'явлено звинувачення у фізичному нападі, в результаті якого були нанесені серйозні травми, і в використанні неповнолітнього для скоєння злочину. Також з'ясувалося, що у тренера не було ліцензії на проведення занять.

"Я дотепер пам'ятаю той ранок, коли відвела його в школу", — поділилася спогадами його мати. "Він повернувся і сказав: "Мама, до побачення". До ночі він став таким".

Тайванські соцмережі були сповнені горя і співчуття до родини і хлопчика, багато людей писали: "Тепер немає болю, молодший брат". Інші користувачі закликають до більш суворих заходів проти тренера і виплати компенсації батькам хлопчика.

"Сенсей" був звільнений на початку червня під заставу в розмірі 100 000 нових тайваньських доларів (3583 долари США).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини