Головна Новини Світ Азія На Тайвані знайшли мертвим високопоставленого військового, який виробляв ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

На Тайвані знайшли мертвим високопоставленого військового, який виробляв ракети

Оу Ян Лі-Сін контролював різні проекти з виробництва ракет

7 серпня 2022, 16:35
Поділіться публікацією:

На Тайвані за дивних обставин знайшли мертвим заступника голови відділу досліджень і розробок міністерства оборони Тайваню. Про це повідомляє Центральне інформаційне агентство  країни.

На Тайвані знайшли мертвим високопоставленого військового, який виробляв ракети

Оу Ян Лі-Сін знайдений мертвим (фото: facebook.com/ndurecruit)

У повідомленні йдеться, що тіло 57-річного Оу Ян Лі-Сін знайшли 6 серпня, в його готельному номері. Відомо, що він також займав посаду заступника глави Чжуншаньского національного інституту науки і технологій.

 Представники влади країни заявили, що науковець помер від серцевого нападу, адже в номері його готелю не виявили жодних ознак злому.

 Його рідні також заявили, що у чоловіка в анамнезі були хвороби серця і йому був встановлений стент.

Стало відомо, що організація, де він працював, належить військовим. Вони займаються розробкою ракет. А в окрузі Піндун Оу Ян перебував у відрядженні. У його завдання входив контроль за різними проєктами  в цій галузі. 

У зв'язку зі зростанням військової загрози з боку Китаю, Тайвань має намір вийти на показник 500 ракет на рік. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Китай відповів США на візит ПелосіКитай припиняє співпрацю зі США в кількох ключових галузях, включаючи зміну клімату, військові переговори та зусилля боротьби з міжнародною злочинністю. Крім того, згідно з даними США, Китай збільшує свій ядерний арсенал у три-чотири рази. Доктор політичних наук, професор Валентин Якушик вважає, що у нинішньому інформаційному потоці, що стосується проблем взаємовідносин між двома геоекономічними та геополітичними гегемонами – США та Китаєм, поєдналися посилання на два різнорідні, точніше різнорівневі процеси.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини