Головна Новини Світ Азія На турецьке місто Мармарис перекинулася лісова пожежа: люди біжать від вогню (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На турецьке місто Мармарис перекинулася лісова пожежа: люди біжать від вогню (ВІДЕО)

Лісові пожежі в Туреччині підбираються до міст

29 липня 2021, 17:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Туреччині швидкими темпами поширюються лісові пожежі. Про це пише видання TRT Haber.

На турецьке місто Мармарис перекинулася лісова пожежа: люди біжать від вогню (ВІДЕО)

Лісова пожежа в Туреччині дістався до міста Мармарис. Фото: Hurriyet

Як стало відомо, сьогодні, 29 липня, лісова пожежа дісталася до курортного турецького міста Мармарис. Пожежа поширюється на велику територію. В небезпечний район відправили велику кількість пожежних бригад і вертольотів.

Через близькість загорянь до житлових районів з готелів були евакуйовані гості та персонал. За словами губернатора Мугли Орхан Тавли з сусідніх провінцій прибуло підкріплення для боротьби зі стихією. Також він заявив, що державні установи та співробітники намагаються контролювати пожежа.

Гасінням пожежі в районі Мармариса займаються п'ять вертольотів, один літак і 30 пожежних машин. Нині вогнем охоплений ліс поруч із житловими будинками та готелями.

У мережі з'являються фото і відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Туреччині лісові пожежі підбираються до курортних міст. Жителі деяких районів Анталії були змушені покинути своє житло.

Вогонь добрався до міста Манавгат. Там полум'ям виявилися охоплені центральні квартали. В гасінні пожежі взяли участь навіть місцеві жителі, проте їм заважає вітер, який дозволяє займання швидше поширяться. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що турецькі міста на узбережжі Чорного моря страждають від повеней. Місто Архаві і кілька прилеглих населених пунктів затопленв. До них можна дістатися тільки на човні. Повідомляється, що стихія забрала життя шістьох людей, кілька людей були оголошені зниклими безвісти. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини