Головна Новини Світ Азія На заході Туреччини впав метеорит (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На заході Туреччини впав метеорит (ВІДЕО)

Про наслідки падіння небесного тіла не повідомляється

31 липня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

У західній частині Туреччини зафіксували падіння метеорита. Про це повідомило місцеве видання "Sabah", пише ТСН.

На заході Туреччини впав метеорит (ВІДЕО)

Падіння метеорита у Туреччині - фото з відкритих джерел

Падіння небесного тіла відбулося близько 1:54. За даними видання, інформація про будь-які наслідки не надходила.


Відеоролик падіння метеорита оприлюднили і очевидці, жителі турецького міста Ізмір, в соціальних мережах. Громадяни відзначили, що чули якийсь звук, який можна порівняти зі звуком вибуху.


Нагадаємо, що напередодні над Норвегією пронісся великий метеорит . Як стало відомо, вночі 25 липня в небі над Норвегією помітили космічний камінь. Повідомляється, що під час польоту метеорита було чути вибух. Співробітникам правоохоронних органів надійшло кілька повідомлень про це небесне тіло. Вони не виявили ні людських жертв, ні руйнувань, пов'язаних з цим пригодою. Згідно з даними норвезької мережі спостерігачів за метеоритами, космічний камінь пролетів в небі над Норвегією близько години ночі і його можна було спостерігати приблизно п'ять секунд. Вогненна куля летів зі швидкістю близько 16,3 кілометра в секунду.

У матеріалі видання "Коментарі" також можна, прочитати, що вчені знайшли древній метеорит, який може бути старше нашої планети. Невеликий камінь, який був знайдений в полі в Глостерширі, що у Великобританії, виявився уламком стародавнього небесного тіла. Фахівці оцінюють його вік в 4,6 мільярда років, що приблизно дорівнює віку Сонячної системи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини