Головна Новини Світ Азія Над Японією пролетіла величезна куля, що світиться
commentss НОВИНИ Всі новини

Над Японією пролетіла величезна куля, що світиться

Можливо, це був НЛО?

30 листопада 2020, 02:30
Поділіться публікацією:

Камерам японського телеканалу NHK, а також деяким місцевим жителям вдалося зафіксувати унікальне явище в небі. Очевидцям вдалося поспостерігати за величезною кулею, яка світилася. Її помічають кілька разів на місяць.

Над Японією пролетіла величезна куля, що світиться

ФОТО: З відкритих джерел

У ніч на неділю, приблизно о 01.35, японці зафіксували світіння, яке, на думку експертів, міг залишити метеор болід — яскрава падаюча зірка. Всі кому вдалося побачити явище на цей раз, стверджують, що воно супроводжувалося сильним гулом, при тому, що раніше це світіння було безшумним.

Один з місцевих жителів повідомив, що цього разу куля була настільки яскравою, що в один момент їй вдалося висвітлити все небо.

"Ми вважаємо, що останній спалах цього боліда був порівняний за яскравістю з повним місяцем", — зазначив директор планетарію Акасі в префектурі Хего Такесі Іноуе.

До слова, в липні над столицею Японії Токіо, місцеві спостерігали таке ж світіння, яке рухалося з південного заходу на північний схід. Пізніше його змогли ідентифікувати як метеор. за фрагментами знайденими в найближчій префектурі Тіба.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що камери зафіксували неймовірне падіння метеорита.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини