Головна Новини Світ Азія Наречений і наречена потонули в річці, зображаючи сцену з «Титаніка»
commentss НОВИНИ Всі новини

Наречений і наречена потонули в річці, зображаючи сцену з «Титаніка»

Їх весілля мало відбутися 22 листопада

11 листопада 2020, 14:10
Поділіться публікацією:

На південному заході Індії, в штаті Карнатака, сталася трагічна подія. Закохана пара вирушила на романтичну фотосесію на річці, але їхній човен перекинувся, і вони потонули. Це сталося напередодні їхнього весілля.

Наречений і наречена потонули в річці, зображаючи сцену з «Титаніка»

фото з відкритих джерел

Наречений і наречена вирішили перед святом зробити гарні фотографії на тлі природи й вирушили на річку. Разом з фотографом і близькими родичами вони пливли на човнах, і закохана пара вирішила повторити знамениту сцену з культового фільму "Титанік", там, де героїня розправляє руки, немов летить, а партнер притримує її за талію. Але через сильний вітер, весляр не впорався з керуванням судна, і воно разом із закоханими та фотографом перевернулося.

Наречений і наречена потонули у своїх родичів на очах, а фотограф зумів виплисти та врятуватися. До слова, весілля пари повинне було відбутися 22 листопада.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що бразилець одружився сам на собі, після того, як його покинув коханий напередодні церемонії. Весілля пройшло в колі родичів і коштувало близько 1,8 млн гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини