Головна Новини Світ Азія Найшвидший атракціон у світі тимчасово закрили: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Найшвидший атракціон у світі тимчасово закрили: в чому причина

Менш ніж за рік кілька людей отримали серйозні травми на цьому атракціоні

2 вересня 2021, 20:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Найшвидший атракціон у світі тимчасово закрили: в чому причина

В Японії закрили найшвидші в світі "американські гірки". Фото: gaijinpot

В Японії закрили найшвидші у світі американські гірки. Про це передає видання УНІАН, посилаючись на ТСН.

Повідомляється, що атракціон в парку розваг Фудзі-Кью Хайленд, що розташований в японському місті Фудзі-Йосіда, був закритий на невизначений термін. Як виявилося, в період з грудня 2020 по серпень 2021 року четверо відвідувачів "гірок" отримали серйозні травми у вигляді переломів. Також повідомляється, що ще дев'ять осіб отримали інші травми. Зараз ці інциденти розслідуються.

Ці американські гірки вважали найшвидшими у світі. Від 0 до 180 км/год вони розганялися менш ніж за дві секунди. Крім того, на деякий час на атракціоні виникає невагомість. Варто зазначити, що даний атракціон функціонує протягом 20 років. Однак скарги на його небезпечність з'явилися з минулого року.

За інформацією видання BBC, в заяві парку відзначається, що атракціон закрили на ремонт. Також було заявлено, що зв'язок між отриманими травмами і самим атракціоном поки не була підтверджена. На цей момент залишається невідомим, коли американські гірки знову запрацюють в японському парку розваг.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як не постраждати під час розваги. Експерти розповіли про те, як захистити себе і своїх рідних, і не постраждати під час катання на небезпечних атракціонах. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Японії створили електричний літак. У компанії розробляли даний літальний апарат протягом трьох з половиною років. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини