Головна Новини Світ Азія Не Кличком єдиним: лідером правлячої партії Філіппін став боксер
commentss НОВИНИ Всі новини

Не Кличком єдиним: лідером правлячої партії Філіппін став боксер

Боксер Менні Пакьяо стає все більш помітною фігурою в політичному житті Філіппін

4 грудня 2020, 18:07
Поділіться публікацією:

Чемпіон світу з боксу і сенатор Менні Пакьяо був обраний президентом правлячої партії Філіппін НДП-Ланбан, яку очолює президент країни Родріго Дутерте.

Не Кличком єдиним: лідером правлячої партії Філіппін став боксер

ФОТО: СПОРТ bigmir)net

"Справедливо, але твердо — такого лідерства можна очікувати від Менні Пакьяо, президента партії НДП-Лабан. Отримати цю рідкісну можливість очолити НДП-Лаван — величезна честь і відповідальність", — сказав Пакьяо в Манілі в середу ввечері після вступу на посаду.

Тепер є всі підстави вважати, що він можливий кандидат на пост президента Філіппін в 2022 році. Чутки про намір Пакьяо балотуватися в президенти набирали обертів в червні, коли його колишній промоутер Боб Арум оголосив в інтерв'ю, що 41-річний боксер сказав йому, що він буде кандидатом в 2022 році.

Ні Пакьяо, ні будь-хто з його близьких не підтвердили і не спростували цю інформацію, а боксер також утримався від коментарів в середу ввечері.

Боксер також відмовився коментувати можливий тандем Дутерте-Дутерте на наступних виборах, коли Сара Дутерте, мер Давао і дочка президента, буде кандидатом в президенти, а її батько — її кандидатом на пост віце-президента, оскільки він може перебувати на президентській посаді лише один шестирічний термін і не може бути переобраний.

Пакьяо, сенатор з 2016 року, замінює сенатора Коко Піментела, ще одного близького соратника Дутерте, який підкреслив здатність боксера привносити в партію нові і сучасні ідеї до виборів 2022 року.

Як повідомляло раніше видання "Коментарі", тренер Пакьяо повідомив, коли його підопічний піде на пенсію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Bujhm

4 грудня 2020, 18:30

Сочувствую


Новини