Головна Новини Світ Азія Nestle потрапила у скандал в Індії: продукцію зняли з полиць магазинів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Nestle потрапила у скандал в Індії: продукцію зняли з полиць магазинів (ФОТО)

Батончики KitKat в обгортках із зображенням індуїстських богів вже знято з продажу

21 січня 2022, 16:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Нова обгортка знаменитих батончиків KitKat в Індії викликала неоднозначну реакцію покупців. Про це пише видання Daily Mail.

Nestle потрапила у скандал в Індії: продукцію зняли з полиць магазинів (ФОТО)

Шалена реакція в Індії змусила Nestle припинити випуск низки батончиків KitKat, покритих обгортками із зображенням індуїстських богів.

За словами Nestle, нова обгортка була створена, щоб "уславити культуру". Проте з того часу компанія вибачилася і відкликала асортимент солодощів.

Як пише видання, асортимент викликав побоювання, що обгортки шоколадних батончиків, прикрашені зображеннями Господа Джаганнатха, Балабхадри та Мата Субхадри, неминуче будуть викинуті у сміттєві баки та на вулицю.

Обгортка KitKat із зображенням Господа Джаганнатхи потрапила до центру уваги, викликавши реакцію у соціальних мережах.

"Будь ласка, приберіть зображення ... на них можуть ненавмисно наступити", — пише один із користувачів у соціальній мережі Twitter.

Видання Daily Mail передає слова представника Nestle, який сказав: "Ми розуміємо делікатність питання і шкодуємо, якщо ненавмисно зачепили чиїсь почуття. Ми вже зняли ці упаковки з ринку минулого року. Ми дякуємо вам за розуміння та підтримку".

Nestle потрапила у скандал в Індії: продукцію зняли з полиць магазинів (ФОТО) - фото 2

Фото: Daily Mail.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, як дізнатися, що на вашому комп'ютері приховано майнят криптовалюту. Ці небезпечні програми можуть маскуватися під системні файли та призвести до того, що пристрій може бути виведено з експлуатації. Фахівці розповіли, що можна зробити для того, щоб виявити майнер.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що засновник таких компаній, як SpaceX та Tesla Ілон Маск назвав прогнози ООН нісенітницею та закликає звернути увагу на ситуацію зі зниженням народжуваності у світі. За його словами, людей може вистачити для колонізації Червоної планети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини