Головна Новини Світ Азія Новий штам COVID-19 зафіксовано в ще одній країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий штам COVID-19 зафіксовано в ще одній країні

Рейси до Великобританії країна вже закрила

29 грудня 2020, 11:09
Поділіться публікацією:

Мутований коронавірус, який раніше виявили в Британії, був зафіксований в ще одній країні — Індії. Про подію сьогодні, 29 грудня, повідомила пресслужба індійської влади.

Новий штам COVID-19 зафіксовано в ще одній країні

ФОТО: З відкритих джерел

За інформацією уряду країни, в Індії були виявлені 6 випадків зараження новим штамом коронавірусу. Як з'ясувалося, всі хворі деякий час назад повернулися з Великобританії. Уже відомо, що один з хворих проживає в місті Пуна, троє — з Бангалори, і ще двоє — з Хайдарабаді, міста в Південній Індії.

Нагадаємо, що приблизно тиждень тому в Великобританії було виявлено ще один новий штам коронавірусу COVID-19. Медики вже встигли заспокоїти людей, повідомивши, що мутація не зробила даний вірус небезпечніший, ніж він був до цього. Доказів того, що він більш смертоносний, також немає ніяких. В основні симптоми входить висока температура, кашель, а також утруднення дихання.

Крім того, пресслужба повідомляє про те, що приблизно 33 тисячі осіб повернулися з Британії в період з 25 листопада по 23 грудня поточного року. У 114 осіб після цього був позитивний тест на COVID -19. Починаючи з 23 грудня рейси в Великобританію Індія призупинила у зв'язку з виявленням нового штаму. Для всіх, хто напередодні повернувся в країну, було проведено опитування на наявність симптомів коронавірусу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що стало відомо про ще одну смерть людини після вакцинації проти коронавірусу, що сталася в Ізраїлі, а також про те, що вчені розповіли людям про досить простий спосіб уникнути зараження коронавірусом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини