Головна Новини Світ Азія Пакистан заливає сильними дощами: стихія забирає життя людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Пакистан заливає сильними дощами: стихія забирає життя людей

Стихія зруйнувала десятки будинків

23 липня 2021, 15:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Пакистані в результаті стихії, що розбушувалася загинули люди. Про це повідомляє видання Xinhua.

Пакистан заливає сильними дощами: стихія забирає життя людей

Пакистан накрило зливами. Фото з відкритих джерел

У провінції Хубер Пахтунхва, що на північному заході Пакистану випали рясні опади. Як стало відомо, в результаті пов'язаних з негодою нещасних випадків загинуло щонайменше п'ятнадцять осіб і ще двадцять шість отримали ушкодження різного ступеня тяжкості.

Велика частина смертельних випадків сталася в результаті обвалів дахів будівель і паводків. Повідомляється, що стихія зруйнувала десятки будинків. Співробітники рятувальних служб разом з правоохоронцями проводять рятувальні операції в регіонах, які постраждали від негоди.

Прогнозується, що в цьому регіоні та далі триватимуть зливи, тому місцевим службам було наказано прискорити рятувальні роботи, а також перебувати в стані підвищеної готовності.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Туреччині сталася сильна повінь. Повідомляється, що стихія обрушилася на місто Архаві, що знаходиться на узбережжі чорного моря. На цей момент в цей район можна дістатися лише за допомогою човна. У регіоні проводиться евакуація. У Мережі з'явилися відео, на яких відображені наслідки стихії. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в Німеччині збільшилася кількість жертв пов'язаних з повінню, яке утворилося в результаті сильних злив. Повідомляється, що збиток від стихії може досягти чотирьох — п'яти мільярдів євро. Більше число загиблих налічується в землі Рейнланд-Пфальц. Більше ніж сто людей вважатися зниклими безвісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини