Головна Новини Світ Азія Північна Корея продемонструвала нову потужну ракету: що задумав Кім Чен Ин
commentss НОВИНИ Всі новини

Північна Корея продемонструвала нову потужну ракету: що задумав Кім Чен Ин

Нову зброю Північна Корея показала під час військового параду, присвяченого 75-річчю правлячої партії

10 жовтня 2020, 20:08
Поділіться публікацією:

За повідомленнями аналітиків, Північна Корея продемонструвала те, що вважається новою міжконтинентальною балістичною ракетою, під час військового параду рано вранці. Про це повідомляє видання Sky News.

Північна Корея продемонструвала нову потужну ракету: що задумав Кім Чен Ин

Північна Корея показала нову ракету

Захід відбувся на світанку в цій засекреченої країні, а потім транслювався на її території, а також в Південній Кореї. Відредаговані кадри з параду, який був проведений в ознаменування 75-річчя правлячої партії країни, показує 22-колісний транспортер, що перевозить нове озброєння, яке, як вважається, набагато могутніше будь-якого, яке раніше демонструвалося в країні.

Також була продемонстрована ракета Hwasong-15, найбільша ракета дальньої дії, яку країна коли-небудь випробовувала, і те, що вважається новою балістичною ракетою, яку запускають з підводних човнів.

Виступаючи на заході, Кім Чен Ин сказав північнокорейцям, що він превентивно мобілізує свою найсильнішу військову міць у разі загрози, але додав, що він не цілиться ні в яку країну зокрема. Лідер країни сказав, що Північна Корея буде продовжувати створювати "самооборону стримування", і вибачився за рівень життя в країні, а також за пандемію коронавірусу.

"Мені соромно, що я ніколи не міг належним чином відплатити вам за вашу величезну довіру. Моїх зусиль та відданості не вистачило, щоб вивести наш народ зі скрутного становища", — сказав Кім Чен Ин.

Як повідомляло видання "Коментарі", Північна Корея відправила зашифроване повідомлення через YouTube.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини