Головна Новини Світ Азія Повені у В'єтнамі залишили без будинків понад 33 тисячі сімей
commentss НОВИНИ Всі новини

Повені у В'єтнамі залишили без будинків понад 33 тисячі сімей

Жертвами негоди вже стали не менше 17 осіб

11 жовтня 2020, 18:22
Поділіться публікацією:

Щонайменше 17 людей загинули в результаті повеней в центральних провінціях В'єтнаму минулого тижня, а 13 досі вважаються зниклими безвісти. Про це сьогодні, 11 жовтня, повідомили державні ЗМІ країни, пише Reuters.

Повені у В'єтнамі залишили без будинків понад 33 тисячі сімей

Найближчими днями центральний регіон накриє тайфун Лінфа, який принесе ще більше дощів і призведе до ще більшої повені.

Місцевий телеканал VTV показав, як рибалок рятує берегова охорона і вертольоти, коли Центральне в'єтнамське узбережжя в центральній провінції Куангтрі постраждало через сильний вітер. Повені скоротили поставки продовольства тисячам людей. Згідно з урядовою доповіддю, близько 31 тис. людей змушені покинути свої будинки, а понад 33 тис. будинків затоплені та пошкоджені в результаті повеней.

Раніше "Коментарі" писали, що шторм Алекс у Франції й Італії пошкодив десятки будинків. Число жертв шторму зросла до дев'яти. Люди були знайдені мертвими після того, як в п'ятницю прикордонний район потрапив під шторм "Алекс". Французькі пожежники заявили, що ще 21 людина зникла безвісти, вісім з них, як відомо, зникли під час шторму. Негода завдала збитків на мільйони євро: в Італії знесло кілька автомобільних мостів, а вулиці деяких міст завалило сміттям і брудом, а на вулицях лежали десятки перевернутих автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини