Головна Новини Світ Азія Президент Індії критикує Путіна через війну в Україні на саміті ШОС
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Індії критикує Путіна через війну в Україні на саміті ШОС

Володимир Путін піддався критиці на саміт ШОС

16 вересня 2022, 21:02 comments1037
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

16 вересня проходив черговий день саміту Шанхайської організації співробітництва, де зустрілись лідери азійських країн. На одній з зустрічей президент Індії Нарендра Моді публічно розкритикував президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє Reuters.

Президент Індії критикує Путіна через війну в Україні на саміті ШОС

Президент Індії критикує Путіна. Фото з выдкритих джерел

Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Путін постійно наголошував, що його країна не ізольована через санкції Заходу та сподівається на співпрацю з великими країнами Азії, насамперед з Індією та Китаєм. Але на саміті Шанхайської організації співробітництва, Володимир Путін зазнав критики від Президента Індії.

Я знаю, що сьогоднішній час не є епохою війни, і я говорив з вами про це по телефону, — сказав Моді Путіну.

Коли президент Російської Федерації почув таку критику, то зціпив зуби, подивився на індійського лідера та опусти очі вниз.

Далі, Володимир Путін все ж таки відповів Нарендру Моді. Лідер РФ сказав, що розуміє занепокоєння Індії через ситуацію в Україні, але наголосив, що Росія робить усе для закінчення конфлікту. За словами Путіна, саму Україна не хоче йти на мирні переговори.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про першу заяву Володимира Путіна стосовно українського наступу на Харківщині. Тоді ЗСУ звільнили значну частину України від російських окупантів. На саміті ШОС Путін заявив, що війна в Україні може стати ще жорстокішою.

Також "Коментарі" писали про ідею президента РФ Путіна та його білоруського колеги Лукашенка про створення великого спортивного змагання на основі країн, які входять до ШОС.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини