Головна Новини Світ Азія Президент Туркменістану особисто знищив партію наркотиків (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Туркменістану особисто знищив партію наркотиків (ВІДЕО)

Вищі чиновники також поспішили взяти особисту участь у знищенні марихуани

3 грудня 2020, 17:17
Поділіться публікацією:








Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов взяв особисту участь у ліквідації партії контрабандних наркотичних речовин в спеціальній печі. Про це повідомляє державне інформагентство "Туркменістан Сегодня".

Президент Туркменістану особисто знищив партію наркотиків (ВІДЕО)

ФОТО: Хроники Туркменистана

Таким чином Бердимухамедов взяв участь у відкритті нового комплексу для спалювання наркотиків, який був побудований в ста кілометрах на північ від столиці країни Ашхабада.

"Секретар Ради безпеки Чарімірат Аманов повідомив президенту про новий комплекс та підготовку до спалювання партії наркотичних засобів, вилучених правоохоронними органами під час крайніх спецоперацій", — йдеться в офіційному повідомленні.

Крім президента Бердимухамедова, в спаленні наркотиків взяли участь і члени Ради безпеки, які спалили кілька пакетів з речовинами. В цілому під час заходу було ліквідовано понад 122,5 кг наркотичних речовин. Також повідомляється, що в установлених трьох печах використовуються "передові технології" і вони не становлять загрози для людей і екології.


Як повідомляло видання "Коментарі", ООН викреслила марихуану зі списку небезпечних наркотиків. З 2 грудня 2020 марихуана була виключена зі списку IV єдиної Конвенції про наркотичні засоби 1961 року. До цього вона перебувала на рівні з апіоідамі, які викликають сильну залежність, в тому числі і героїн. На думку експертів, ця подія не вплине на міжнародний контроль обороту канабісу, адже влада країни введе своє законодавство щодо того, як класифікувати "травку" у себе на території держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини