Головна Новини Світ Азія Ще одна країна відкриється для вакцинованих туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна відкриється для вакцинованих туристів

Філіппіни готуються відкрити свої кордони. Однак це стосується лише вакцинованих проти COVID-19.

19 листопада 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

Філіппіни схвалили план, що дає змогу найближчим часом дозволити в'їзд іноземним туристам, вакцинованим від COVID-19, передає Укрінформ з посиланням на Reuters.

Ще одна країна відкриється для вакцинованих туристів

вакциновані туристи - фото з відкритих джерел

Минулого року через коронавірусні обмеження на Філіппінах, які мають попит на дайвінг і де є багато тропічних островів, кількість іноземних туристів зменшилася на 83%. Тоді країну оселило майже 1,4 млн. туристів порівняно з майже 8,2 млн. у 2019 році.

Міжвідомча група боротьби з коронавірусом схвалила в'їзд повністю вакцинованих туристів з інших країн, які входять до зеленого списку.

"Дозвіл в'їзду туристів з країн "зеленої" зони або територій, де вакцинована більшість населення, а також з низьким рівнем інфікування, значно допоможе в наших зусиллях відновлення", — заявила міністр туризму Філіппін Бернадетт Ромуло-Пуйят.

В'їхати на територію держави зможуть лише повністю щеплені особи, які дозволені вакцинами Управлінням з безпеки продуктів та медикаментів або Всесвітньою організацією охорони здоров'я. А саме вакцина Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Covovax.

Філіппіни включають до свого "зеленого" списку схвалених країн Японію, Китай, Саудівську Аравію, Об'єднані Арабські Емірати та Індію.

Сусідні країни такі як Таїланд, В'єтнам, Камбоджа, Малайзія, Індонезія та Сінгапур також оголосили про відкриття кордонів після повної вакцинації населення.

Крім того, у Мінтуризмі заявили, що працюватимуть над "Вакцинованими доріжками або бульбашками" — спеціальна програма для щеплених туристів, які приїжджають із країн "жовтого списку". Така категорія зможе в'їхати до країни лише з певними обмеженнями.

Нагадаємо, що раніше портал "Коментарі" писав про нові правила перетину кордону для невакцинованих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини