Головна Новини Світ Азія Ще одна країна заговорила про можливість застосування ядерної зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна заговорила про можливість застосування ядерної зброї

До РФ та Білорусі з їх ядерними погрозами долучилася Північна Корея, яка теж зайнялася ядерним шантажем

сьогодні, 15:38
Поділіться публікацією:

Лідер КНДР Кім Чен Ин заявив, що Пхеньян готовий застосувати всі види наступального озброєння, якщо Південна Корея та США спробують використати силу для порушення суверенітету Північної Кореї, повідомляє Центральне телеграфне агентство Кореї.

Ще одна країна заговорила про можливість застосування ядерної зброї

Кім Чен Ин

"Якщо вороги, ігноруючи наші неодноразові попередження, з надмірною впевненістю в альянсі з Республікою Корея та США зроблять ще один крок вперед, намагаючись застосувати силу для порушення суверенітету нашої держави, ми без вагань застосуємо всі наші наступальні сили, включно з ядерною зброєю", — підкреслив Кім Чен Ин.

Як повідомляється, північнокорейський лідер відвідав навчальну базу спецназу Корейської народної армії, де спостерігав за військовими навчаннями.

Під час свого виступу Кім Чен Ин нагадав, що КНДР є ядерною державою, і в разі "воєнного зіткнення" існування Сеула та Республіки Корея буде неможливим. Він наголосив, що це не просто "риторична загроза".

Окрім того, Кім Чен Ин назвав "сміховинним видовище" нещодавнє виступ президента Південної Кореї Юн Сок Йоля, який говорив про "потужну військову відповідь" з боку альянсу Сеула і Вашингтона.

За його словами, саме Південна Корея та США є "силами, що порушують безпеку та мир у регіоні".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що погрожують світу застосувати ядерну зброю не тільки Північна Корея, а і Росія та Білорусь. Зокрема, РФ навіть змінила ядерну доктрину, щоб таким чином вплинути на Захід і щоб він не дав дозвіл Україні бити його зброєю по території РФ. Окрім того, про використання ядерної зброї у разі нападу на Білорусь неодноразово говорив і Лукашенко.

До речі, КНР активно допомагає РФ у війні та надає їй боєприпаси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини