Головна Новини Світ Азія Ще одна країна закликала своїх громадян негайно покинути Україну - "ситуація може швидко погіршитися"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна країна закликала своїх громадян негайно покинути Україну - "ситуація може швидко погіршитися"

Японія закликає своїх громадян негайно покинути Україну через кризу

11 лютого 2022, 16:56
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ у п'ятницю, 11 лютого, порадило громадянам Японії, які перебувають в Україні, негайно покинути європейську країну, оскільки Росія збирає війська на кордоні з Україною. Про це повідомляє The Japan Times.

Ще одна країна закликала своїх громадян негайно покинути Україну - "ситуація може швидко погіршитися"

Військовослужбовець Збройних сил України - The Japan Times

Міністерство підняло до найвищого рівня своє попередження щодо подорожей до України, яке закликає всіх громадян Японії евакуюватися з країни та уникати подорожей туди "незалежно від цілей".

Міністерство посилається на нещодавній початок спільних російсько-білоруських військових навчань у Білорусі, яка межує з Україною, а також на нову партію російських військових кораблів, помічених у Чорному морі.

"Зростає ймовірність того, що ситуація може швидко погіршитися", — йдеться у заяві міністерства.

За словами представника МЗС, в Україні перебуває близько 150 громадян Японії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Байден просить громадян США виїхати з України вже зараз. За словами Байдена, не схоже, що ми маємо справу з терористичною організацією. Ми маємо справу з однією з найбільших армій у світі. Все це говорить про те, що ситуація дуже швидко може стати неконтрольованою. При цьому Байден відкинув готовність відправити війська США до України, наголосивши, що тоді це призведе до початку нової світової війни.

Також "NBC News" опублікував попередження Держдепу, в якому йде звернення до американців подбати про своє життя і здоров'я, залишивши територію України вже зараз. Інакше коли почнеться вторгнення російських військ, їм доведеться особисто турбуватися про те, як залишити територію України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини