Головна Новини Світ Азія Сотні секс-іграшок були знищені в Індонезії
commentss НОВИНИ Всі новини

Сотні секс-іграшок були знищені в Індонезії

Секс-іграшки заборонені в Індонезії, але багато продавців про це просто не знають

2 грудня 2020, 17:11
Поділіться публікацією:

Влада Індонезії знищила сотні секс-іграшок, оскільки попит на заборонені пристрої різко виріс під час пандемії коронавіруса. Секс-іграшки заборонені в цій консервативній країні. Чиновники кажуть, що вони розбещують суспільну мораль. Тому влада регулярно перехоплюює вантажі, спалюючи їх.

Сотні секс-іграшок були знищені в Індонезії

ФОТО: Coconuts

В ході останньої облави 442 секс-іграшки були знищені в Бандунг, столиці індонезійської провінції Західна Ява. Двійоно Відодо, співробітник митниці, який керував операцією, сказав індонезійському новинному сайту Detik, що пандемія привела до різкого зростання онлайн-продажів секс-іграшок. На прес-конференції він продемонстрував ряд вилучених секс-іграшок, включаючи рукав для мастурбації і фіолетовий фалоімітатор.

Пристрої в основному імпортуються з Китаю, який виробляє 70 відсотків секс-іграшок у світі. Китайські виробники іграшок заявили, що в першій половині 2020 року продажі підскочили на колосальні 50 відсотків. У лютому митники в міжнародному аеропорту Куаланаму на Північній Суматрі конфіскували сотні секс-іграшок, імпортованих з Китаю.

Влада Індонезії проводить рейди на секс-іграшки з 2015 року. Але, не дивлячись на заборону уряду, секс-іграшки в Індонезії є прибутковою торгівлею. Ліан Кі, який керує магазином для дорослих в Джокьякарті, на Центральній Яві, сказав VICE World News, що йому нічого не відомо про незаконність секс-іграшок, пославшись на існуючу мережу постачальників і дистриб'юторів товарів.

Про бум продажів секс-іграшок під час пандемії також повідомлялося в Новій Зеландії, Австралії, Данії, Колумбії і Великій Британії.

Як повідомляло видання "Коментарі", зірка "50 відтінків сірого" буде випускати секс-іграшки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини