Головна Новини Світ Азія Спеціалісти найвищого рівня. Стало відомо, кого КНДР збирається відправити в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Спеціалісти найвищого рівня. Стало відомо, кого КНДР збирається відправити в Україну

Північна Корея може відправити на війну проти України бійців Сил спецоперацій

сьогодні, 00:40
Поділіться публікацією:

Північна Корея може перекинути в Україну військових із Сил спеціальних операцій (SOF).

Спеціалісти найвищого рівня. Стало відомо, кого КНДР збирається відправити в Україну

КНДР планує підтримати РФ. Фото з відкритих джерел

Як пише британська газета The Telegraph, північнокорейські війська SOF є "одним із найсекретніших підрозділів такого роду у світі".

Видання зазначає, що у доповідях західних аналітиків SOF називають "висококваліфікованими військами, оснащеними найкращим спорядженням, доступним для небезпечних, але важливих місій".

Повідомляється, що північнокорейський спецназ чисельністю 200 тисяч особового складу має у розпорядженні 12 легких піхотних бригад, 3 розвідувальні підрозділи, 3 повітряно-десантні дивізії та 3 снайперські підрозділи.

Водночас, зауважує газета, військові експерти вважають, що спецназ КНДР відстає в обладнанні для дешифрування сигналів та наведення, а також не має передового вибухового озброєння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між гарантіями безпеки та ядерною зброєю Україні варто обирати ядерну зброю, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Якщо вже про це говорити, то між будь-якими гарантіями безпеки та ядерною зброєю вибір очевидний — ядерна зброя. "Гарантії безпеки" ми вже бачили. Один з підписантів на нас напав, інші – роблять вигляд, що не зобов'язані захищати нас. З цієї ситуації можна вже зробити висновки: існування домовленостей абсолютно нічого не означає, вони не працюють", — наголосив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що НАТО планує замкнути на собі ключові функції допомоги Україні після президентських виборів у США. Про це пише видання CNN з посиланням на слова високопоставленого чиновника Альянсу. "Генеральний секретар Марк Рютте хоче бачити НАТО лідером у сфері допомоги з питань безпеки, а не щоб один союзник брав на себе цю роль", — розповів співрозмовник видання. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини