Головна Новини Світ Азія США погрожують знищити режим в Північній Кореї ядерною зброєю
commentss НОВИНИ Всі новини

США погрожують знищити режим в Північній Кореї ядерною зброєю

Кім Чен Ин може догратись через свої постійні запуски балістичних ракет у Японське море та ядерні погрози в бік Південної Кореї.

5 січня 2023, 20:04 comments2596
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин проводить чергові тренувальні запуски балістичних ракет, а також використовує безпілотники, які відправляють на територію Південної Кореї. Окрім того, північнокорейський диктатор погрожує завдати ядерного удару по сусідній країні. США прямим текстом відповіли на дії Кім Чен Ина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Bild.

США погрожують знищити режим в Північній Кореї ядерною зброєю

США готове використати ядерні ракети проти КНДР. Фото з відкритих джерел

Офіційні особи Білого дому заявили, що Сполучені Штати та Південна Корея працюють над механізмом скоординованої відповіді, якщо Кім Чен Ин використає ядерну зброю. Таким чином Вашингтон проводить чітку червону лінію, яку Кім не повинен перетинати.

"Президенти обох країн доручили своїм командам розробити ефективну, скоординовану відповідь на низку сценаріїв", — заявив речник Ради національної безпеки США у Вашингтоні.

Попри те, що Південна Корея не має власної ядерної зброї, президент Юн Сок Йоль заявив, що обидва союзники обмінюються питаннями щодо використання арсеналу ядерної зброї США у відповідь на ядерну зброю Північної Кореї. Таким чином президент Південної Кореї натякнув на концепцію стримування НАТО, яка дає союзникам доступ до ядерних бомб США у разі війни.

"Будь-яка ядерна атака Північної Кореї проти Сполучених Штатів або їхніх союзників і партнерів є неприйнятною та призведе до кінця цього режиму", — підтвердили інформацію у Міністерстві оборони США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що історичний союзник російських державних утворень готує напад на неї. Відома дата удару по Росії.

Також "Коментарі" писали про іншого авторитарного керівника Реджепа Ердогана, який хоче використати "маленьку" війну для своєї перемоги на майбутніх президентських виборах в Туреччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини