Головна Новини Світ Азія Туніс відкрив кордони для туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Туніс відкрив кордони для туристів

Туніс відкриває туристичний сезон, проте з обмеженнями

28 червня 2020, 08:27 comments1277
Поділіться публікацією:

Тримісячний карантин, який був введений в Тунісі через пандемію коронавіруса, закінчено. Влада країни зняла обмеження на відвідування іноземними туристами. Поновлюється також авіасполучення. Таким чином уряд відкрив туристичний сезон. Однак потрапити в країну можуть не всі — в'їзд на курорти дозволять мандрівникам тільки з країн, які є у списку "зелених" або "помаранчевих" за рівнем захворюваності COVID-19.

Туніс відкрив кордони для туристів

"Всесвітня туристична організація офіційно включила Туніс в список безпечних районів для туристичних поїздок на основі підготовленого країною протоколу щодо забезпечення санітарних норм для працівників та туристів", — підтвердив міністр туризму країни Мухаммед Алі Тумі.

У той же час, іноземцям з "помаранчевих" зон необхідно буде мати довідку про відсутність коронавіруса. Громадянам з "червоних" зон в'їзд в країну дозволений не буде.

Зазначимо,що Україну занесли в "червону зону" через показників захворюваності COVID-19, який становить вище 40 випадків на добу на 100 тисяч населення.

Як повідомляв портал "Коментарі", влада Тунісу розгорнула роботів для забезпечення карантину у країни й запобігання поширення коронавіруса. У серії відеороликів, які були широко поширені в соціальних мережах, тунісців звернулися автомобілі з дистанційним управлінням, та запитували, чи знають вони про правила карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини