Головна Новини Світ Азія Туреччина спалахнула з новою силою: місцеві мешканці кинулись на допомогу пожежникам
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина спалахнула з новою силою: місцеві мешканці кинулись на допомогу пожежникам

У Туреччині почалася нова сильна лісова пожежа

3 серпня 2021, 14:48
Поділіться публікацією:








У Туреччині на південному заході почалася ще одна сильна пожежа в лісовому районі Бейджилер. Через сильний вітер полум’я швидко поширюється на кілька інших районів. Пожежники ліквідовують пожежі, які загрожують населеним пунктам районів Бодрум і Мілас прибережної провінції Мугла. Про це повідомляє місцеве видання Hurriyet.

Туреччина спалахнула з новою силою: місцеві мешканці кинулись на допомогу пожежникам

Пожежа в Туреччині. Фото: Hurriyet

Деякі будинки, розташовані в зонах пожежі, зараз непридатні для життя і використання, а деяких місцевих жителів бачили, як вони рятували свою худобу.

Лише авторизовані автомобілі допускаються в регіон, де місцеві жителі та пожежники працюють пліч-о-пліч, щоб локалізувати пожежу.

У районах Юкари-Мазі і Ашаги-Мазі густий дим і швидко мінливі напрямки вітру ускладнюють гасіння пожеж. Громадяни-добровольці разом із пожежними силами роблять усе можливе, щоб запобігти подальшому поширенню вогню на території країни.

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган та президент Хорватії Зоран Миланович телефоном обговорили проблеми лісових пожеж на додаток до двосторонніх відносин, повідомляє Дирекція зв'язку Туреччини.

Як відомо, лісові пожежі на півдні Туреччини вирують з середини минулого тижня і вже забрали життя восьми людей. Загальна кількість осередків пожежі сягала 112. Напередодні турецька влада евакуювала туристів з пляжів на південному заході країни, в тому числі у курортному Бодрумі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Туреччину охопили лісові пожежі, через які довелося евакуювати місцевих жителів і туристів. Але за станом на 1 серпня більшість пожеж вдалося локалізувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини