У Казахстані літак з футболістами зіткнувся з легковиком (ФОТО)

Пасажири борту провели більше години в очікуванні евакуації

У Казахстані літак зіткнувся з автомобілем. Про це повідомляє видання ТСН.

Як стало відомо, інцидент стався в аеропорту міста Алмати. Повідомляється, що літальний апарат, з гравцями футбольного клубу "Кайрат" на борту, зіткнувся з легковим автомобілем.

За інформацією ЗМІ, автомобіль однієї зі служб аеропорту виїхав на злітну смугу, через що і сталася аварія. В результаті події ніхто не постраждав.

Пасажири на борту провели більше ніж годину в очікуванні евакуації.

На цей момент співробітники правоохоронних органів почали досудове розслідування за даним фактом. Проводяться слідчі заходи.

Для довідки: футбольний клуб "Кайрат" набравши 47 очок у 24 матчах, займає 3 місце в турнірній таблиці казахстанської Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що на канарському острові Ла-Пальма зоозахисники врятували чотирьох собак, які опинилися в пастці з лави. Тварини залишилися одні після того, як їх господар був евакуйований з небезпечного району. Собаки знайшли шлях додому і сховалися в басейні. Їду чотириногим доставляли по повітрю. Компанія, що займається дронами, планувала рятувальну операцію, проте її випередили активісти.

Також портал "Коментарі" повідомляло про те, що Чехія постраждала від урагану. Сильний вітер руйнував дахи будинків і валив на землю дерева. Рух транспорту виявилося утруднено. Стихія залишила без електрики близько 300 тисяч домогосподарств. В результаті урагану постраждав один громадянин. Детально про це читайте в нашому матеріалі.