Головна Новини Світ Європа На іспанському острові Пальма врятували собак, які опинилися оточені лавою (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На іспанському острові Пальма врятували собак, які опинилися оточені лавою (ВІДЕО)

Зоозахисники залишили напис в басейні про те, що собаки в порядку

22 жовтня 2021, 15:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На іспанському острові Пальма врятували собак, які опинилися оточені  лавою (ВІДЕО)

Порятунок тварин на острові Ла-Пальма. Фото: Aerocamaras

В Іспанії врятували тварин, які опинилися в пастці через виверження. Про це повідомляє видання УНІАН.

Як стало відомо, на острові Ла-Пальма активісти врятували чотирьох собак. Повідомляється, що вони опинилися в пастці, коли під час виверження вулкана Кумбре-Велья 70-річний місцевий житель взяв їх з собою на полювання. Як передає видання, чоловіка зустріли представники г ражданской гвардії і змусили евакуюватися, залишивши своїх вихованців.

Собаки інстинктивно повернулися додому і сховалися в басейні, де розпечена лава не змогла їх дістати. Протягом довгого часу їм скидали їжу з повітря.

Днями фахівці з компанії Aerocamaras запланували рятувальну операцію за участю безпілотників, проте їх випередили актівісти з команди A Team. Вони повідомили про порятунок тварин.

Зоозахисники залишили напис в басейні про те, що собаки в порядку. Оператор дрона відправив літальний апарат до будинку чоловіка і переконався, що тварини врятовані.

Передбачається, що зоозахисники вважали за краще діяти анонімно, оскільки цивільним особам заборонено перебувати в небезпечній території.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що на Чехію обрушився потужний ураган . Пориви вітру руйнували дахи будівель і валили дерева. Через падаючих гілок рух автотранспорту в деяких районах було утруднено. Понад 300 тисяч будинків були знеструмлені.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Сполучених Штатах Америки медпрацівник скоїв вбивство чотирьох пацієнтів . Чоловік вводив повітря в артерії постраждалих. Суд визнав медбрата винним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини