Головна Новини Світ Європа Чехію накрив потужний ураган, який залишив без електрики сотні тисяч будинків: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чехію накрив потужний ураган, який залишив без електрики сотні тисяч будинків: є постраждалі

Найбільших збитків негода завдала західним регіонам країни

22 жовтня 2021, 14:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На території Чехії лютував потужний ураган. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Чехію накрив потужний ураган, який залишив без електрики сотні тисяч будинків: є постраждалі

Ураган в Чехії. Фото: EPA / UPG

Як стало відомо, кілька районів Чехії постраждали від сильного вітру. Тільки за один вечір співробітники рятувальної служби здійснили близько трьох з половиною тисяч виїздів, допомагаючи ліквідувати наслідки стихії, що розбушувалася.

Найбільших збитків негода завдала західним регіонам країни. Там сильні пориви вітру пошкодили дахи будівель і валили дерева. Через падаючі гілки ускладнився рух транспорту. В результаті урагану постраждала одна людина. Знеструмлено опинилися близько 300 тисяч будинків.

Станом на ранок 22 жовтня, без електроенергії залишаються більше ніж сім тисяч домогосподарств. Сотні ремонтних бригад інтенсивно працюють над відновленням енергопостачання.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Польщі через сильний вітер під час урагану загинув громадянин України. 43-річний чоловік знаходився в легковому автомобілі, коли через сильний порив вітру його віднесло в рів. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. По всій країні стихія забрала життя чотирьох осіб. Детально про це читайте в нашій статті.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в американському штаті Техас медичний працівник вбивав пацієнтів лікарні. За один рік чоловік убив чотирьох осіб. До своєї смерті пацієнти успішно відновлювалися після перенесених операцій, проте потім їх стан раптово погіршувався і вони вмирали. Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що 37-річний чоловік, який працює медбратом, вводив пацієнтам повітря в артерії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини