Головна Новини Світ Азія У Китаї десятки шахтарів опинилися під завалами: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї десятки шахтарів опинилися під завалами: є загиблі

Одну людину вдалося підняти на поверхню

14 серпня 2021, 16:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Китаї шахтарі опинилися під завалами. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Китаї десятки шахтарів опинилися під завалами: є загиблі

Обвалення шахти в Китаї. Фото: AP (архівне фото)

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 14 серпня, на вугільній шахті в провінції Цінхай, що на північному заході країни. Повідомлялось, що на момент обвалення гірської породи та затоплення в шахті перебував 21 гірник.

Після обвалення одну людину вдалося підняти на поверхню. Чоловік був госпіталізований медиками, які прибули на місце інциденту. На цей момент він знаходиться у важкому стані. Також відомо про одного загиблого.

Ще 19 осіб опинилося під завалом. На місці події проводяться рятувальні роботи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Індії через сходження зсуву під завалами опинилися кілька десятків людей. Повідомляється, що інцидент стався в штаті Хімачал-Прадеш. Зсув обрушився на кілька транспортних засобів, у яких знаходилися люди. Прибулі на місце інциденту медики доставили десятьох осіб у лікарні. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості. В результаті події загинули 13 людей і ще 30 вважаються зниклими безвісти. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Туреччині утворилися масштабні повені. Затопленими виявилися кілька провінцій. На цей момент із небезпечних районів вже було евакуйовано близько 17 тисяч осіб. Стихія завдала збитків інфраструктурі містом. Були зруйновані мости та лінії електропередач. Повідомляється, що в результаті повеней загинули кілька десятків людей. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини