Головна Новини Світ Азія У Китаї для неповнолітніх TikTok працюватиме в «молодіжному режимі»: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї для неповнолітніх TikTok працюватиме в «молодіжному режимі»: що це означає

Спеціальний «молодіжний режим» буде працювати для дітей до 14 років

20 вересня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

У Китаї для неповнолітніх TikTok працюватиме в «молодіжному режимі»: що це означає

Китайський ТікТок Douyin обмежує час неповнолітнім, фото з відкритих джерел

Китайський TikTok, що має назву Douyin, вводить спеціальний "молодіжний режим" для неповнолітніх користувачів. Про це повідомляє Громадське.

Обмеження стосуватимуться дітей, що зареєстровані в додатку й яким ще не виповнилося 14 років. У "молодіжному режимі" дітям буде надано лише 40 хвилин на день для перегляду роликів в додатку. А от переглядати Douyin в нічний час неповнолітні не зможуть, мова йде про період з 22-ї години до 6-ї години ранку.

Усіх зареєстрованих користувачів віком до 14 років буде переведено в "молодіжний режим". Змінити режим перегляду додатку такі користувачі не зможуть. Батьки дітей повинні перевірити чи неповнолітні зареєстровані під своїми справжніми іменами та внесли вірний рік народження.

Крім того, "молодіжний режим" — це не лише обмеження в часі, а й інші теми рекомендацій відео. Повідомляється, що дітям рекомендуватимуть в стрічці відеоролики на освітні теми, про науку, історію Китаю, внутрішній туризм, музеї, культурно-просвітницькі заходи.

Зазначимо, що Doyuin працює з 2016 року, з 2017 року функціонує міжнародна китайська версія.

Впровадження "молодіжного режиму" має на меті посилення захисту молоді. Починаючи з 2018 року, Douyin послідовно впроваджує різні заходи захисту неповнолітніх, такі як часові обмеження, молодіжні моделі, платформи для батьків-дітей, лінії для обслуговування клієнтів, посібники для батьків, постійне оновлення та оптимізація продуктів.

Як повідомляв портал "Коментарі", у додатку Monobank є приховані можливості. Наприклад, однією з необхідних функцій є можливість копіювання номера карти в буфер обміну, якщо в додатку затиснути пальцем її номер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини