Головна Новини Світ Азія У Китаї жінка застрягла у будинку незнайомця через COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї жінка застрягла у будинку незнайомця через COVID-19

Вона була на п'ятому побаченні, коли чоловік, якого вона зустріла, запропонував поїхати до нього додому

14 січня 2022, 03:05
Поділіться публікацією:

Локдаун у Китаї змусив жінку провести кілька днів поспіль у будинку майже незнайомого чоловіка, з яким тільки побачилася. Про це повідомляє американський телеканал CNN. 30-річна жінка, ідентифікована лише на прізвище Вонг, пішла на побачення наосліп у своєму рідному місті Чженчжоу, що бореться зі спалахом коронавірусу. "Я вже у віці, тому мої батьки організували мені понад 10 сліпих побачень із чоловіками, яких я не знала", – розповіла Вонг.

У Китаї жінка застрягла у будинку незнайомця через COVID-19

COVID-19 - фото з відкритих джерел

Вона була на п'ятому побаченні, коли чоловік, якого вона зустріла, запропонував поїхати до нього додому, де може приготувати обід, адже він смачно готує. Під час обіду в районі, де він проживає, оголосили локдаун через виявлення нових випадків коронавірусу. Декілька днів їм заборонили виходити з дому. Незрозуміло, чи вони досі замкненими у його будинку. Тим не менш, останніми днями у Чженчжоу все ще чимало захворювань Covid-19.

Нагадаємо, за словами доктора медичних наук, професора Сергія Крамарьова, нова коронавірусна хвиля може бути набагато серйознішою за попередню, а кількість інфікованих на добу може зрости до 40 тисяч. До речі, новий сплеск захворюваності у країні прогнозується наприкінці січня. Фахівець висловив думку, що причинами нової хвилі ковіда є новорічні та різдвяні свята, а також поява мутації "Омікрон". Крамарьов навів приклад досвід інших країн, де південноафриканська мутація вже стрімко поширилася, зокрема США і Британію. Там, за словами лікаря, захворюваність зросла вдвічі-втричі порівняно з попередніми хвилями. Тому фахівець не виключає, що на Україну також може чекати така статистика.

Проте, зазначає професор, українці тестуються не так масово, як жителі вказаних країн, тож цифри можуть бути меншими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини