Головна Новини Світ Азія У Південній Кореї згорів ущент 33-поверховий житловий хмарочос (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Південній Кореї згорів ущент 33-поверховий житловий хмарочос (відео)

Пожежа почалася в житловому будинку на 12 поверсі та миттєво перекинувся на сусідні

9 жовтня 2020, 09:29
Поділіться публікацією:
Check

У Південній Кореї згорів  ущент 33-поверховий житловий хмарочос (відео)

Сильна пожежа, яка вчора близько 17:00 за київським часом охопила 33-поверховий хмарочос в Південній Кореї, знищила гігантську будівлю за лічені хвилини. Про це передає місцеве агентство Yonhap.

Повідомляється, що стихія вирувала в південнокорейському місті Ульсан: пожежа почалася в житловому будинку на 12 поверсі й миттєво перекинулася на сусідні. Більше сотні людей евакуювали рятувальники, ще 88 потрапили до лікарні з отруєнням чадним газом. На щастя, обійшлося без жертв.

Рятувальники загасили вогонь через пару годин після першого спалаху, але незабаром через сильний вітер пожежа почалася знову і  з нею боролися всю ніч. Зараз в Кореї підраховують збитки від події, шукають для людей тимчасове житло і розслідують причину пожежі.

Нагадаємо, в Луганській області спалахнула нова пожежа. Згідно з повідомленням Станично-Луганської районної державної адміністрації верховий вогонь наближається до електропідстанції.   Місцева влада заявляє, що причиною пожежі між населеними пунктами Нижньотепле і Артема став підпал. Крім того, повідомляється, що через пожежі детонують снаряди, що не розірвалися раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини