Головна Новини Світ Азія У Північній Кореї випробували крилату ракету
commentss НОВИНИ Всі новини

У Північній Кореї випробували крилату ракету

Протикорабельну крилату ракету Північна Корея випробувала на початку липня

30 липня 2020, 09:30
Поділіться публікацією:

Північна Корея випробувала протикорабельну крилату ракету. За даними військових чиновників, ракета була випущена з корабля в Японському морі 6 липня і пролетіла менш як 100 км. Про це повідомляє південнокорейське інформаційне агентство "Ренхап".

У Північній Кореї випробували крилату ракету

Фото: salamnews.org

КНДР випробувала ракету в рамках своїх регулярних літніх навчань. Точний тип ракети невідомий, але чиновники вважають, що даний тип ракети вже був випробуваний раніше. Раніше аналіз зроблених лабораторією Planet Labs знімків виявив активний об'єкт в селі Волло-Рі поблизу Пхеньяну, який використовується для створення ядерних боєголовок.

Нагадаємо, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що ядерна зброя країни назавжди забезпечить її безпеку через "тиск високої інтенсивності та військових загроз з боку імперіалістичних і ворожих сил". За його словами, північнокорейське ядерне стримування направлено на самозахист. Зазначимо, Північна Корея не бачить причин для нових переговорів зі Сполученими Штатами щодо ядерного роззброєння. Раніше КНДР заявила про готовність не дотримуватися мораторію на ядерні випробування. Також повідомлялося, що США розширили санкції, введені проти Північної Кореї.

Раніше "Коментарі" також розповідали, коли NASA планує запустити ракету на Марс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини