Головна Новини Світ Азія У ресторані Фукусіми прогримів потужний вибух: є жертви - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

У ресторані Фукусіми прогримів потужний вибух: є жертви - ВІДЕО

Ресторан був на ремонті і ось-ось повинен був відкритися для відвідувачів.

30 липня 2020, 07:52
Поділіться публікацією:
Check

Принаймні 17 осіб постраждали та одна загинула в результаті вибуху газу, який стався в четвер у ресторані в японській префектурі Фукусіма. Про це повідомляють японський суспільний телеканал NHK і агентство Kyodo.

У ресторані Фукусіми прогримів потужний вибух: є жертви - ВІДЕО

Фото: point.md

Інцидент стався в місті Коріяма. За даними поліції, вибух прогримів в одному з місцевих ресторанів, який перебував на фінальній стадії ремонту і повинен був відновити роботу 31 липня. Рятувальники і працівники пожежних служб просять місцевих жителів не наближатися до місця інциденту, оскільки там стався витік газу.

Вибух зафіксувала одна з камер японського громадського телебачення, встановлених у місті. Очевидці також розповідають про сильний вибух. Згідно з кадрами японського ТБ, в радіусі приблизно ста метрів від місця інциденту в житлових будинках повибивало шибки, у деяких будівель сильно пошкоджено стіни та дахи. Сам ресторан, де стався вибух, практично повністю знищений. Водночас пожежі на місці події не спостерігається.



Постраждалих доправили до лікарні. За даними телеканалу, через  руйнування тимчасово зупинити обслуговування відділення банку, що знаходиться неподалік. Серед постраждалих — двоє співробітників банку. За попередніми даними, причиною вибуху став витік газу.

У заяві поліції додається, що зараз зберігається загроза повторного вибуху.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що на базі відпочинку недалеко від Львова підірвали позашляховик з водієм всередині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини