Головна Новини Світ Азія У Сеулі через святкування Гелловіну загинуло багато людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сеулі через святкування Гелловіну загинуло багато людей

Жахливий випадок під час святкування дня всіх святих у Кореї.

29 жовтня 2022, 19:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Офіційні особи Південної Кореї повідомляють про надзвичайну ситуацію під час масового заходу зі святкування Гелловіну. Попередньо відомо про 20 загиблих. Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на BBC.

У Сеулі через святкування Гелловіну загинуло багато людей

Трагічний випадок під час святкування Хеллоуїна у Кореї. Фото з відкритих джерел

В столиці Південної Кореї відбувається перше велике святкування без масок на відкритому просторі з початку пандемії коронавірусу. На це дійство вирішила зібратись значна кількість людей. В одному з популярних нічних районів Сеула знаходилось близько 100 тис. людей.

Внаслідок тисняви на місце події приїхали місцеві служби порятунку. Як виявилось представник Національного агентства пожежної охорони Чой Чеон Сік, повідомив, що близько 100 людей мали проблеми з диханням. Також багатьом корейцям надавалась медична допомога, адже вони просто лежали на вулиці без свідомості.

За попередньою інформацією близько у 50 людей зупинилось серце, яким миттєво намагались надати допомогу реаніматологи.

Офіційні особи поки не оприлюднили кількість загиблих під час масових святкувань Гелловіну. Але в соцмережах пишуть про загибель щонайменше 120 корейців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про семиметрового пітона, який з'їв жінку в Індонезії, коли та пішла збирати каучук на одній з місцевих плантацій. Окрім того, місцеві мешканці повідомляють, що змії постійно тероризують їх селище, адже неодноразово пітони нападали та з'їдали хатніх тварин та кіз.

Також "Коментарі" писали про масштабну пожежу в столиці Туреччини. На оприлюднених відео стало відомо, що загорівся 24-поверховий хмарочос в одному з туристичних районів Стамбула.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини