Головна Новини Світ Азія В Індії сильні дощі спричинили повені: близько 100 людей зникли безвісти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії сильні дощі спричинили повені: близько 100 людей зникли безвісти (ВІДЕО)

У кількох районах індійського штату Андхра-Прадеш випало 200 міліметрів опадів

20 листопада 2021, 22:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Індію накрили сильні зливи. Про це пише видання "Кореспондент".

В Індії сильні дощі спричинили повені: близько 100 людей зникли безвісти (ВІДЕО)

Повінь. Ілюстрація: Pixabay

Як стало відомо, стихія розбушувалася в індійському штаті Андхра-Прадеш, що на південному сході країни. Негода, яка триває вже кілька днів, спричинила масштабні повені, що затопили села та автодороги.

У постраждалих від злив районах було розпочато пошуково-рятувальну операцію. Задіяні гелікоптери військово-повітряних сил Індії, а також підрозділи сил боротьби зі стихійними лихами.

За даними ЗМІ, у кількох районах індійського штату випало близько 200 міліметрів опадів у вигляді дощу. Стихія вже встигла забрати життя 17 людей. Доля щонайменше ста громадян залишається невідомою. Вони вважаються зниклими безвісти.

Влада розгортає табори для тимчасового розміщення постраждалих.

Видео: Youtube-канал - Ultramix TV

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що кількість постраждалих внаслідок вибуху на військовій базі Комокс, що на канадському острові Ванкувер зросла. Повідомляється, що під час інциденту в будівлі казарми, де на той момент проводився ремонт, постраждали не лише військовослужбовці, а й цивільні особи. Співробітники рятувальної служби, які прибули на місце подій, протягом всієї ночі прочісували будівлю, щоб переконатися, що там нікого не залишилося.

Також сайт "Коментарі" поінформував про те, що у Сполучених Штатах Америки сталася смертельна аварія на авіабазі. Внаслідок пригоди один пілот навчального літака отримав смертельні поранення. Крім того, два чоловіки отримали травми різного ступеня тяжкості. Один із постраждалих у критичному стані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини