Головна Новини Світ Азія В Індії священик вбив і кремував 9-річну дівчинку на очах у батьків
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії священик вбив і кремував 9-річну дівчинку на очах у батьків

З багаття змогли витягти тільки кінцівки

5 серпня 2021, 15:50 comments1181
Поділіться публікацією:








Дев'ятирічна далітка Тара, яка нібито потрапила в руки чотирьох чоловіків, була вбита і спалена у крематорії Делі Кант 1 серпня. Поліція заарештувала чотирьох місцевих чоловіків — Радхі Шяма, Лакшмі Нараяна, Кулдіпа і Саліма за злочинну діяльність і вбивство, пише місцеве видання Newslaundry.

В Індії священик вбив і кремував 9-річну дівчинку на очах у батьків

Убивство в Індії. Фото з відкритих джерел

Тара жила зі своїми батьками в районі Старого Нанглі. Вона часто супроводжувала їх до сусідньої святині Пер Баба Дарга. Там вони просили гроші, тому що сім'я живе за межею бідності.

За словами батька Тари, він попросив дочку набрати води для матері. Вони брали воду з охолоджувача, встановленого у крематорії. Через годину, коли Тара не повернулася, її матір вийшла, щоб подивитися, чому дівчинка незвично довго набирає воду. Об'їхавши околиці, щоб подивитися, чи ніде не грається Тара, вона пішла в крематорій.

"Я зайшла і знайшла свою дитину лежачою мертвою, всю в синцях, — згадує вона. — Її губи були розірвані, язик був синім, очі не закривалися, а на лівій руці у неї були синці. Її сорочка і білизна були мокрі. Я не могла дивитися на неї".

Через мить Радхі Шаям підійшов і сказав їй, що Тару вдарило струмом, поки вона набирала воду. Матір Тари намагалася зрозуміти, що сталося, коли священник сказав їй, що тіло дитини потрібно буде негайно кремувати. На будь-які заперечення жінки він закрив ворота крематорію і почав спалювати тіло Тари.

Після того, як багаття було повністю розпалене, Радхі Шям сказав матері Тари йти додому і "спокійно спати", а наступного дня прийти забрати попіл і розвіяти його над річкою.


Як пише видання Newslaundry, біля батьків зібралися десятки очевидців, які допомогли їм виламати ворота у крематорій. В результаті від дівчинки залишилися тільки ноги, частина шкіри голови й частину стегна. Це все, що жителі змогли витягти, коли погасили вогонь.

Раніше портал "Коментарі" писав, що колишнього керівника "Християнського суспільства" судитимуть за зґвалтування дітей. Проти нього відкрито 11 кримінальних проваджень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини