В Індії туристи потрапили під сильний каменепад: є загиблі (ФОТО)

У результаті каменепаду було зруйновано міст

У гірській місцевості Індії стався каменепад. Про це пише видання The Tribune India.

Як стало відомо, вчора, 25 липня, неподалік від Батсарі у племінному районі Кіннаур масивні валуни зісковзнули з пагорба. В результаті події загинуло дев'ять осіб.

Повідомляється, що загиблі були частиною туристичної групи, яка складалася з 11 осіб. Вони прямували з округу Санглена в село під назвою Чіткул на автомобілі. Їхній транспортний засіб врізався у великий уламок гірської породи.

Також в результаті обвалу було пошкоджено кілька автомобілів і міст через річку Баспа. На місце прибули співробітники рятувальної служби, проте каменепад триває і це заважає вести роботи.

Нині дорога, на якій стався обвал, закрита як для транспортних засобів, так і для пішоходів. У результаті цього близько 50 автомобілів виявилися застряглими на цій ділянці дороги.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Китай накрила потужна піщана буря. Вона сталася на заході центральної частини країни в провінції під назвою Гансу. Повідомляється, що хмари з піску і пилу досягали стометрової висоти. На швидкісній автомагістралі було призупинено рух. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Юта утворилася потужна пилова буря. Через неї на одній з автомагістралей дуже знизилася видимість і сталася масштабна ДТП. Учасниками події стали водії 20 транспортних засобів. Повідомляється про загиблих. Подробиці - в нашій статті.