Головна Новини Світ Азія В Індії зсув чайної плантації забрав життя щонайменше 43 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії зсув чайної плантації забрав життя щонайменше 43 осіб

Десятки людей залишилися без даху над головою через зсув

11 серпня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Щонайменше 43 людини, в тому числі троє дітей, загинули, а десятки інших отримали травми після того, як проливні дощі викликали зсув у південно-західному індійському штаті Керала. Про це пише CNN.

В Індії зсув чайної плантації забрав життя щонайменше 43 осіб

Фото: CNN

Зсув стався у селищі робітників на чайній плантації в районі Ідуккі пізно ввечері в четвер, коли більшість жителів спали. Десятки будинків були зруйновані, а 11 поранених доставлені в місцеві лікарні.

Число загиблих стрімко зростало, оскільки пошуково-рятувальні працівники провели вихідні, копаючись в густій грязюці і смітті, а зусилля ще більше ускладнювалися проливним дощем.

За даними місцевої влади, щонайменше 25 осіб залишаються зниклими безвісти. Понад 500 осіб з місцевих сил і Національних сил реагування на стихійні лиха були направлені для вивчення уламків.

У понеділок індійське метеорологічне управління випустило попередження про "сильних і дуже сильних опадах" в деяких частинах штату протягом наступних 24 годин. У неділю в семи з 14 округів штату було оголошено червоний рівень небезпеки.

Нагадаємо, індійський штат Керала вже кілька тижнів потерпає від дощів і повеней. Щонайменше 18 людей загинули після того, як літак авіакомпанії Air India Express викотився за межі злітно-посадочної смуги в Індійському міжнародному аеропорту Калікут у штаті Керала. Ще 46 осіб, що знаходилися на борту, отримали серйозні поранення. Генеральний інспектор Центральних сил промислової безпеки Індії також розповів, що евакуація літака зараз закінчена. Вцілому на борту літака, який виконував репатріаційний рейс, який перевозив індійських громадян під час пандемії коронавірусу, знаходилося 190 осіб. Серед них були 174 дорослих пасажири, 10 немовлят, 2 пілоти і 4 бортпровідники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини