Головна Новини Світ Азія В індійській лікарні сталася пожежа: загинули 10 новонароджених
commentss НОВИНИ Всі новини

В індійській лікарні сталася пожежа: загинули 10 новонароджених

Причина пожежі встановлюється

9 січня 2021, 08:50
Поділіться публікацією:

В одній з індійських лікарень, що розташована в місті Бхандарі, сталася сильна пожежа. В результаті події загинули немовлята. Про це агентству Anadolu розповів хірург міської лікарні Прамод Хандате.

В індійській лікарні сталася пожежа: загинули 10 новонароджених

Під час пожежі в індійській лікарні загинуло 10 дітей - фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, в ніч на суботу, 9 січня, в спеціальному відділенні по догляду за новонародженими спалахнула пожежа. Першою його виявила чергова медсестра, коли відкрила двері у відділення та побачила велику кількість диму в приміщенні. Жінка негайно проінформувала про подію співробітників лікарні, які вже викликали на місце події пожежників. Причина загоряння наразі встановлюється.

Після того, що сталося, було госпіталізовано 17 немовлят. Доктор Прамод Хандате повідомляє, що врятувати життя вдалося тільки семи з них. Десять дітей в результаті страшної події загинули. Вік загиблих від одного до трьох місяців.

Влада Індії прокоментувала жахливу трагедію, висловивши свої співчуття батькам загиблих дітей. Крім того, вона своєю чергою пообіцяла надати родичам фінансову допомогу. Також доручила перевірити безпеки дитячих відділень у всіх лікарнях регіону.

До слова, у 2017 році в одній з індійських лікарень в результаті пожежі загинули 63 дитини. Серед загиблих також були новонароджені. Тоді причиною пожежі стали перебої з подачею кисню в дитячих палатах.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв трагічну новину про те, що в Україні раптово помер відомий український олімпійський чемпіон, а також розповів про смерть відомої американської актриси, яка грала у фільмі "Поліцейська академія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини