Головна Новини Світ Азія В Індонезії чоловік вижив після удару блискавки: момент потрапив на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індонезії чоловік вижив після удару блискавки: момент потрапив на відео

Передбачається, що блискавку могла залучити рація чи парасольку в руці чоловіка

28 грудня 2021, 12:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індонезії чоловік вижив після удару блискавки: момент потрапив на відео

Удар блискавки. Фото з відкритих джерел

В Індонезії чоловік вижив після удару блискавки. Про це пише видання Indonesia on-24.

Як стало відомо, інцидент стався у столиці Індонезії, місті Джакарта. На території машинобудівного підприємства до 35-річного охоронця потрапила блискавка під час дощу.

У цей момент чоловік ішов із парасолькою відкритою місцевістю. Після удару потерпілий впав на землю і вже не зміг стати самостійно, ймовірно знепритомнівши. Йому на допомогу поспішили колеги.

На місце подій викликали "швидку". Чоловіка негайно доставили до медичного закладу, де у нього діагностували опік руки. Вже через кілька днів пацієнта було виписано з лікарні.

У мережі з'явилося відео з місця подій. Камера відеоспостереження зафіксувала момент удару блискавки. ЗМІ пише, що, ймовірно, блискавку могли залучити рацію або парасольку, яку охоронець тримав у руці.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Бангладеш сталася пожежа на поромі з пасажирами. У цей момент на судні були сотні людей. Займання утворилося в машинному відділенні, а згодом поширилося і на палубу. Під час події людям доводилося стрибати у воду, намагаючись врятувати своє життя. Повідомляється, що внаслідок інциденту як мінімум 37 громадян загинули.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що деякі райони Туреччини страждають на рясні снігопади. Через опади закривають навчальні заклади. Найбільше від стихії страждають на населені пункти, що знаходяться в горах. Через вузькі вулиці спецтехніка там не може працювати. Людям доводиться самостійно відкопувати свої будинки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини