Головна Новини Світ Азія В Індонезії з зоопарку втекли два тигри і загризли охоронця
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індонезії з зоопарку втекли два тигри і загризли охоронця

Одного з тигрів при затриманні довелося вбити

8 лютого 2021, 10:43
Поділіться публікацією:

На острові Борнео, що розділений між трьома державами: Індонезією, Брунеєм та Малайзією, двома тиграми був убитий охоронець зоопарку. Про це інформує видання BBC.

В Індонезії з зоопарку втекли два тигри і загризли охоронця

Тигри вбили охоронця - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, із зоопарку втекли два суматранських тигри, що знаходяться під загрозою зникнення. Вік обох тварин приблизно 18 місяців. Хижакам вдалося втекти зі своїх вольєрів після того, як ті були пошкоджені під час сильних злив.

Вибравшись назовні, тигри накинулися на 47-річного охоронця, який в той час знаходився неподалік. Незабаром його знайшли мертвим біля вольєра. На тілі чоловіка були сліди від укусів і глибокі подряпини від кігтів тварин. Крім того, близько вольєра були виявлені кілька мертвих тварин, в тому числі страус і мавпа.

Після того, що сталося на тигрів була оголошено полювання. Поліцейські наказали закрити прилеглі туристичні пам'ятки, а людям — залишатися вдома. На наступний день після їх зникнення одна з тварин була спіймана після удару дротиком з транквілізатором. Другого тигра довелося застрелити через його занадто агресивну поведінку.

Варто відзначити, що суматранські тигри знаходяться на межі зникнення, і вважається, що в дикій природі залишилося менше ніж 400 особин. У 2011 році в Індонезії створили спеціалізований заповідник спеціально для цих тварин.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Австралії акула з'їла туриста, а пізніше в мережі було опубліковано фото вбитого за кілька секунд до смерті, а також про те, що в Австралії найотруйніша у світі змія вкусила сплячу дитину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини