Головна Новини Світ Азія В Узбекистані пролунав потужний вибух у торговому центрі: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Узбекистані пролунав потужний вибух у торговому центрі: є загиблі (ВІДЕО)

У місті Денау вибух частково зруйнував торговий центр

7 грудня 2021, 16:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Узбекистані пролунав вибух у громадському місці. Про це пише видання "Кореспондент".

В Узбекистані пролунав потужний вибух у торговому центрі: є загиблі (ВІДЕО)

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Подія трапилася сьогодні вночі, 7 грудня, у місті Денау, яке знаходиться   у Сурхандар'їнській області Узбекистану. Як стало відомо, в одному із торгових центрів прогримів вибух.

Внаслідок інциденту сталося часткове обвалення будівлі. Крім того, спалахнула пожежа. За попередніми даними, жертвами стали двоє людей. Щонайменше дев'ять громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На місце подій прибули медики, рятувальники та комісія на чолі з першим віцепрем'єром Узбекистану. В цей час встановлюються всі обставини події.

У мережі з'являються відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Франції стався вибух у житловому будинку. Внаслідок пригоди стіни будинку обрушилися і під завалами опинилися кілька людей. Четверо громадян постраждали та були доставлені до лікарні. Доля ще кількох людей залишається невідомою. За інформацією ЗМІ, під завалами можуть залишатися п'ятеро мешканців будинку. Рятувальники продовжують пошуки. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Індонезії не перестає вивергатися сильний вулкан. Його потоки розпеченої лави зруйнували один із мостів. Він поєднував кілька районів у провінції Східна Ява. Стихія, що розбушувалася, вже встигла забрати життя більше двадцяти людей. Багато хто зник безвісти. Робота рятувальників ускладнюється через погані погодні умови. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини