Головна Новини Світ Азія В Японії засудили до смертної кари "вбивцю з Twitter"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії засудили до смертної кари "вбивцю з Twitter"

Японський маніяк Такахіро Сіраісі, він же "вбивця з Твіттера", провів кілька років у в'язниці в очікуванні вироку суду

15 грудня 2020, 10:18
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 15 грудня, стало відомо про те, що японського серійного вбивцю Такахіро Сіраісі засудили до смертної кари. 31 жовтня 2017 року він був офіційно укладений під арешт за підозрою в скоєнні 9 вбивств. Психіатрична експертиза, яка тривала понад 5 місяців, визнала маніяка осудним. У вересні 2018 року Сіраісі повністю визнав свою провину в скоєнні зґвалтувань, грабежів і 9 вбивств.

В Японії засудили до смертної кари "вбивцю з Twitter"

ФОТО: З відкритих джерел


Такахіро більш відомий світові як "вбивця з Twitter". В березні 2017 року його завів власний обліковий запис в Twitter і почав спілкування з молодими дівчатами охочими накласти на себе руки. У серпні того ж року Сіраісі орендував квартиру, щоб приводити туди своїх жертв. Схема, за якою діяв злочинець, завжди була однаковою: через соціальні мережі,  найчастіше через Twitter, Такахіро знайомився з дівчиною, яка бажає вчинити самогубство, і пропонував їй свою допомогу в здійсненні її бажання. У деяких випадках він навіть пропонував накласти на себе руки разом.

 

Після того як жертва погоджувалася зустрітися з маніяком, той заманював її у своє житло, після чого нападав відразу, або пропонував випити разом з ним, попутно підмішуючи в напій великі дози снодійного. Однак результат в обох випадках був один і той же. Трупи вбивця завжди обкрадав, забираючи все цінності та готівкові гроші, після чого розчленовував тіла і ховав останки в будинку.


Сіраісі зв'язувався і з іншими потенційними жертвами. Одна учениця старшої школи, яка, на щастя, уникла смерті, обмінювалася повідомленнями з ним в месенджері Line.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що блогеру, який показав в прямому ефірі смерть подруги, загрожує до 15 років в'язниці, а також про те, що президент Трамп відмовив у помилуванні засудженому на смерть.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини