Головна Новини Світ Азія В Японії зупинили рекордно швидкі американські гірки через переломи у відвідувачів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії зупинили рекордно швидкі американські гірки через переломи у відвідувачів

У заяві говориться, що атракціон був закритий "через ремонт"

26 серпня 2021, 03:30 comments1458
Поділіться публікацією:

Американські гірки в Японії, які вважаються найшвидшими в світі, закрилися на невизначений термін після повідомлень про те, що кілька відвідувачів отримали там серйозні травми. Про це повідомляє британська телерадіокомпанія BBC.

В Японії зупинили рекордно швидкі американські гірки через переломи у відвідувачів

Японія - фото з відкритих джерел

У парку розваг Fuji-Q Highland заявили, що в період з грудня 2020 по серпень 2021-го чотири клієнти зламали кістки в області шиї або спини на атракціоні Do-Dodonpa. У заяві говориться, що атракціон був закритий "через ремонт". Однак там додали, що "причинно-наслідковий зв'язок між травмами і атракціонами ще не підтверджено".

Попри те, що травми сталися протягом восьми місяців з грудня по серпень, офіційним особам про них повідомили тільки минулого тижня. Компанія Sansei Technologies з Осаки, яка побудувала американські гірки, принесла вибачення всім постраждалим відвідувачам. Вперше відкриті в 2001 році, атракціони були відремонтовані в 2017 році і розганяються від 0 до 180 км / год всього за 1,56 секунди.

У парку відзначили, що ці інциденти є першими повідомленнями про травми з моменту запуску атракціону два десятиліття тому.

Нагадаємо, популярний атракціон американські гірки може використовуватися як засіб лікування каменів в нирках. До такого висновку прийшли американські вчені з Університету штату Мічиган, пише "medikforum.ru". Протягом тривалого часу ведеться пошук засобів лікування каменів в нирках, і зараз як в офіційній, так і в альтернативній медицині існують безліч самих різноманітних методик боротьби з цим розладом. Однак вчені з США вперше в історії медицини вирішили застосувати для лікування сечокам'яної хвороби американські гірки. У журналі The Journal of the American Osteopathic Association повідомляється, що катання на американських гірках помірної складності допомагає стимулювати вихід невеликих каменів в нирках більш ніж в 60% випадків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини