Головна Новини Світ Азія «Щасливчик року»: волонтер в Індії підхопив COVID-19, малярію, лихоманку денге і був укушений коброю
commentss НОВИНИ Всі новини

«Щасливчик року»: волонтер в Індії підхопив COVID-19, малярію, лихоманку денге і був укушений коброю

Волонтеру доведеться відновлювати зір

23 листопада 2020, 11:45
Поділіться публікацією:

На початку 2020 року британець Ян Джонс приїхав з благодійною місією в Індію, щоб допомогти місцевому населенню. Але в підсумку, жителі всіляко рятували волонтера від хвороб, які звалилися йому на голову.

«Щасливчик року»: волонтер в Індії підхопив COVID-19, малярію, лихоманку денге і був укушений коброю

Фото: twitter.com/lentaruofficial

Після свого приїзду, чоловік заразився малярією, але йому вдалося впоратися з небезпечним захворюванням. Правда, довго радіти одужанню він не зміг, тому що "підхопив" лихоманку денге — флавівірус, який переноситься комарами. У нього була підвищена температура, головний біль, напади блювоти, але він зумів в легкій формі перенести недугу і встати на ноги.

Через деякий час британець знову відчув себе погано і здав тест на коронавірусну інфекцію і виявився позитивним. Втім, лікування допомогло йому одужати та відновити сили.

І коли волонтер відходив від перенесених хвороб, в одному зі складів, де він оселився, щоб бути ближче до людей, яким він приїхав допомагати та підтримувати, його вкусила кобра. Чоловік простягнув руку, щоб заспокоїти свою собаку, який почала гавкати, але торкнувся змії. Після укусу у нього пропала гострота зору і виникли проблема при ходьбі. Зараз він у лікарні, його стан стабільний.

Сім'я британця організувала в інтернеті збір коштів на лікування батькові й вже вдалося зібрати понад 12 тисяч фунтів стерлінгів. Сам чоловік каже, що залишився живий після стількох випробувань, завдяки своєму доброму серцю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікарі врятували життя чоловікові, серце якого зупинилося на 45 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини