Головна Новини Світ Азія Від коронавірусу в Індонезії померла головна дослідниця вакцини Sinovac
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавірусу в Індонезії померла головна дослідниця вакцини Sinovac

Причини смерті дослідниці не повідомляються

8 липня 2021, 19:14
Поділіться публікацією:

Звістка про смерть дослідниці з'явилася на тлі повідомлень, що в країні від коронавірусу загинула рекордна кількість людей. Індонезія — одна з країн, де вакцина Sinovac використовується найбільше. Новіль Сьяфрі Бахтіяр була головною серед вчених, які проводили дослідження цього китайського препарату проти коронавірусної інфекції. Про це повідомляє CNN.

Від коронавірусу в Індонезії померла головна дослідниця вакцини Sinovac

Вакцина Sinovac (фото з відкритих джерел)

Міністр державних підприємств Ерік Тохір на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram написав про величезну втрату для компанії BioFarma, яка, до слова, виробляє цей препарат. У своїй замітці він повідомив більше деталей про померлу Бахтіяр.

"Вона була провідним вченим, керувала десятками клінічних випробувань, проведених компанією BioFarma. Зокрема, включаючи клінічні дослідження вакцини від коронавірусу у співпраці з Sinovac", — заявив він.

Раніше ЗМІ інформували, що смертність від коронавірусу в Індонезії досягла рекордного рівня. Це — одна з країн, де китайську вакцину Sinovac використовують дуже активно.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Індонезія відправить заражених коронавірусом на безлюдний острів. Індонезійська влада знайшли місце для розміщення громадян із коронавірусом. Ним став безлюдний острів Галанг, на якому за місяць планують побудувати лікарню.

На острові є кілька будівель, в яких до 1996 року розміщували біженців із В'єтнаму. Острів розташований у 50 кілометрах від міжнародного аеропорту, на ньому є доступ до питної води та електроенергії.

В уряді Індонезії зазначають, що госпіталь буде використовуватися не тільки для лікування пацієнтів, а й як карантинний центр. У закладі планують створити 50 ізоляторів. Всього ж лікарня зможе прийняти до 1000 пацієнтів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини