Головна Новини Світ Азія Вірменія має претензії до Росії. Путіна розкритикували в очі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірменія має претензії до Росії. Путіна розкритикували в очі (ВІДЕО)

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян неочікувано для Путіна та Лукашенка закрив засідання ОДКБ, адже президенти Росії та Білорусі проявляють бездіяльність через напад Азербайджану на його країну.

24 листопада 2022, 12:10 comments1221
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Саміт Організації договору про колективну безпеку відбувся у напруженій атмосфері. Прем'єр-міністр Вірменії вважає ефективність альянсу досить низькою. Президента РФ та всю організацію ОДКБ критикують за бездіяльність після військових подій, коли Азербайджан вчинив напад на Вірменію кілька місяців тому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram українського журналіста Романа Шрайка.

Вірменія має претензії до Росії. Путіна розкритикували в очі (ВІДЕО)

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Саміт Організації договору про колективну безпеку проходив у Єревані, перед його початком на вулицях столиці Вірменії зібрались протестувальники. Вони заявили, що не хочуть аби Путін і Лукашенко прибули в їх країну, адже вони не виконують свої зобов’язання.

Місцеві експерти вважають, що Москва втрачає вплив у регіоні, говорять про необхідність виходу з цього військового альянсу і не покладають на Кремль жодних надій у майбутньому.

"Невтішно, що членство Вірменії в ОДКБ не зупинило Азербайджан від агресивних дій", — сказав прем’єр-міністр Нікол Пашинян, який поставив під сумнів ефективність шести країн Організації Договору про колективну безпеку в присутності Володимира Путіна.

На завершені саміту всі члени мали підписати декларацію, але прем’єр-міністр Вірменії цього не зробив і закрив засідання. Таке рішення здивувало Путіна та Лукашенка, які не очікували такого кроку від Пашиняна.

ОДКБ — це російський аналог НАТО, де напад на країну учасницю організації вважається атакою усіх країн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про хамську реакцію Міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова на резолюцію Європарламенту, яка визнала Росію спонсором тероризму.

Також "Коментарі" писали про брехню на російському телебаченні. Редактори каналу розповіли, що батько Путіна загинув в одній з битв у Другій світовій війні.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини