Головна Новини Світ Азія Яке озброєння Північна Корея може надати росії, - військовий оглядач
commentss НОВИНИ Всі новини

Яке озброєння Північна Корея може надати росії, - військовий оглядач

Чим Північна Корея може допомогти росії у війні з Україною та чому Кім Чен Ин погодився

13 червня 2022, 16:55
Поділіться публікацією:

Днями в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Шойгу їздив з візитом до диктатора Кім Чен Ина та домовлявся з ним про допомогу для росії.  Про ймовірні результати "союзу" в ефірі 24 каналу розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

Яке озброєння Північна Корея може надати росії, - військовий оглядач

фото центрального інформаційного агентства Північної Кореї

За словами експерта, Північна Корея не має сучасної зброї, власного виробництва дронів без іноземних комплектуючих, усі їх модернізовані проекти — це стара зброя радянського зразка, що вже морально застаріла. Військово-промисловий комплекс країни важко назвати якимось високотехнологічним.

Цю країну по технічному рівні відсталості не можна навіть порівняти з росією. В них так само є проблеми з виробництвом ракет. Якщо Північна Корея й надасть допомогу росії, то це можуть бути застарілі боєприпаси. На його думку, Кім Чен Ин на це не піде. Скоріш за все він отримав від рф якісь гарантії фінансового характеру, тому зараз робить такі промови. Однак диктатор Кім Чен Ин не настільки безглуздий в своїх діях, як Путін, вважає Олександр Коваленко, корейський вождь керується тим, чи це буде вигідно політично, економічно для країни, роблячи офіційні заяви.

Росія ж шукає нових "друзів", адже зараз немає такої потужної для неї підтримки від Китаю, як про це писали російські ЗМІ.

"Російська пропаганда розповідає, що вони з Китаєм — друзі й брати. Вони разом зможуть ще й США перемогти економічно і не тільки. Але цього не відбувається. Китай все більше абстрагується від росії. А їй потрібні нові друзі. Північна Корея може підійти на цю роль та виконувати її за профіт. Вважаю, що там була домовленість економічного характеру", — наголосив оглядач.

Як писав портал "Коментарі", на яких ділянках фронту окупанти мають прогрес.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини