Головна Новини Світ Азія Японська принцеса втратила спадщину через заміжжя
commentss НОВИНИ Всі новини

Японська принцеса втратила спадщину через заміжжя

Старша дочка наслідного принца Акісіно, японська принцеса Мако вийшла заміж за простолюдина

26 жовтня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

30-річна японська принцеса Мако, дочка спадкоємця престолу принца Акісіно та племінниця імператора Нарухіто пов'язала себе узами шлюбу з простолюдином, відмовившись від свого титулу та спадщини.

Японська принцеса втратила спадщину через заміжжя

принцеса Мако та Кей Коумро (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє телеканал NHK, принцеса Мако вийшла заміж за свого однокурсника з Міжнародного християнського університету Токіо Кей Комуро. Одруження відбулося сьогодні вранці, 26 жовтня. З цього моменту вона більше не є членом імператорської сім'ї й втратила свою допомогу у розмірі 1,3 мільйона доларів. Діти Мако також не матимуть титулів та не зможуть претендувати на королівський трон.

Відомо, що перед весільним торжеством принцеса відвідала своїх батьків, а також бабусю та дідуся, колишніх імператора Акахіто та імператрицю Мітіко.

До речі, громадськість неактивно відреагувала на заміжжя принцеси, оскільки її обранець був фігурантом фінансового скандалу. Понад те, після виходу принцеси Мако з сім'ї, загострилася проблема скорочення династії монархів.

Нагадаємо, що Мако та її однокурсник Кей Комуро побралися ще чотири роки тому. Зараз вони планують жити в Токіо, а пізніше переїхати до Сполучених Штатів Америки, де працює наречений.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 28-річна принцеса Аяко Морія, яка у 2018 році вийшла заміж за простолюдина, відмовившись від королівського титулу, вперше стала мамою.

Читайте також, дочка британської принцеси Беатріс, Сієнна Елізабет, офіційно стала 11-ю в черзі на королівський престол. Вона наступна після матері. Правнучка королеви Єлизавети II народилася 18 вересня і відтепер офіційно додана до лінії спадкоємців на престол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини