Головна Новини Світ Азія «Його спадщина буде вічною»: в Сеулі помер глава Samsung
commentss НОВИНИ Всі новини

«Його спадщина буде вічною»: в Сеулі помер глава Samsung

Успадкувати компанію може його син

25 жовтня 2020, 08:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 25 жовтня, помер один з найбагатших людей Південної Кореї — Лі Гон Хі, який з 1987 року був головою Samsung Group. Точна причина смерті мільярдера невідома. Таку інформацію надало видання Bloomberg.

«Його спадщина буде вічною»: в Сеулі помер глава Samsung

Лі Гон Хі

Джерело повідомляє, що Лі Гон Хі помер у віці 78 років, в оточенні своєї родини. У нього були проблеми зі здоров'ям, після того, як він 6 років тому переніс серцевий напад. Найбільшою компанією фактично керував його єдиний син Лі Чже Ену. Похорони мільярдера будуть приватними.

Відомо, що з приходом Лі Гон Хі компанія Samsung Group пережила цілий спектр реформ. Голова запропонував не просто повну реструктуризацію, але і зміну самих основ управління: компанія повинна була повністю задовольняти умови закону про вільну торгівлю.

"Він був справжнім провидцем, який перетворив Samsung з місцевого бізнесу в провідного світового новатора і промислового лідера. Його спадщина буде вічною", — заявили в корпорації.

Очікується, що компанію, вартістю 300 мільярдів доларів, яка переживає бум онлайн-активності в епоху Covid-19, все ж успадкує син Лі Гон Хі. Однак, зараз він бореться з двома судовими спорами з південнокорейською прокуратурою, які стосуються звинувачення у хабарництві та корупції.

Крім сина, у мільярдера залишилося ще дві дочки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Samsung запатентувала унікальний дизайн складного смартфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини