Головна Новини Світ Азія Загибель мера Сеула: що було у передсмертній записці
commentss НОВИНИ Всі новини

Загибель мера Сеула: що було у передсмертній записці

Передсмертну записку мера виявили на столі в його кабінеті в офіційній резиденції

10 липня 2020, 10:14 comments2413
Поділіться публікацією:

В офіційній резиденції мера Сеула виявили його передсмертну записку. В ній Пак Вон Сун попросив вибачення і заповів після загибелі піддати його тіло кремації. Про це повідомляє агентство Yonhap.

Загибель мера Сеула: що було у передсмертній записці

Фото: Gonzalo Fuentes/Reuters

Перш ніж піти з дому, мер Сеула написав своїм рідним кілька рядків. Він залишив передсмертну записку на столі у своєму кабінеті. Там її й незабаром знайшли.

"Я дуже перед усіма винен. Я вдячний всім, хто йшов по життю разом зі мною. Я відчуваю свою провину перед сім'єю. Я не зміг дати їм нічого, окрім болю. Прошу піддати тіло кремації й розвіяти прах над могилою моїх батьків. Прощавайте", — йдеться у листі.

Про те, що Пак Вон Сун пішов з дому, залишивши цю записку, повідомила поліцію напередодні його донька. Телефон батька був відключений, тому вона почала бити на сполох. Через кілька годин тіло мера Сеула знайшли недалеко від резиденції в місцевому парку. Попередньо, жодних слідів насильницької смерті поліцейські на тілі  не виявили.

Поховати мера південнокорейської столиці повинні наступного тижня. За особливими звичаями прощатися з ним будуть протягом 5 днів.

Варто зазначити, що незадовго до зникнення Пак Вон Суна телеканал SBS повідомив, що його колишня секретар, нібито, звинуватила мера в домаганнях і заявила, що окрім неї є й інші жертви.

Також "Коментарі" розповідали про те, що помер відомий гравець і тренер донецького "Шахтаря".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини